ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ναι, αλλά εάν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των τιμών του ιστότοπου και των ετικετών τιμών των ενδυμάτων, τότε η σωστή τιμή θα είναι πάντα αυτή που αναγράφεται στην ετικέτα τιμών.

Φυσικά. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210-6996505 Δευ.-Παρ. (09:00-17:00) και θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την παραγγελία σας.

Ναι. Με ένα απλό κλικ στο “NEWSLETTER” θα ενημερώνεστε για τα νέα προϊόντα, τις καμπάνιες και τις εκδηλώσεις μας.

Αφού υποβάλατε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email. Αν δεν λάβετε το email, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.

Μπορείτε να μας υποβάλετε τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας, μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 210-6996505 ή στέλνοντάς μας ένα email στο sales@fashion116.gr

Όχι, δεν είναι δυνατό, γιατί το Tax Free εφαρμόζεται μόνο σε προϊόντα που αγοράζονται στα καταστήματα και μεταφέρονται από τον ίδιο τον αγοραστή.

Ναι, τα στοιχεία μεταβιβάζονται σε κρυπτογραφημένη μορφή SSL. Για την πληρωμή με Visa & Mastercard γίνονται δεκτές μόνο συναλλαγές SEC (Ασφαλές Ηλεκτρονικό Εμπόριο). Αφού σιγουρευτεί πως η κάρτα ανήκει στο σύστημα CES, το σύστημα θα επικοινωνήσει με την τράπεζα που την έχει εκδώσει, ώστε ο αγοραστής να εγκρίνει την πληρωμή. Όταν η τράπεζα επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα, θα γίνει η χρέωση στην κάρτα. Σε αντίθετη περίπτωση, η παραγγελία θα ακυρωθεί.