Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Εχετε τις εξής εναλλακτικές:

Α) Αντικατάσταση*. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσάς. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του, να μας ενημερώσετε για την επιθυμία αντικατάστασής του, επικοινωνόντας μαζί μας στο 210-6996505 (09:00-17:00). Σε περίοδο εκπτώσεων οι αλλαγές γίνονται στις τρέχουσες τιμές.

Β) Επιστροφή των χρημάτων σας στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε ή στο λογαριασμό Paypal από τον οποίο έγινε η πληρωμή ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. Σε περίοδο εκπτώσεων η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην τιμή που αγόρασε ο πελάτης το προϊόν. Η επιστροφή χρημάτων αφορά μόνο σε αγορές που πραγματοποιήθηκαν από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

*Η επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για το e-shop. Όχι για τα φυσικά καταστήματα.*

Γ) Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Η πίστωση θα γίνει εντός τριών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στις αποθήκες μας. Σε περίοδο εκπτώσεων η πίστωση γίνεται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

*Σημείωση: Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας τις εναλλακτικές Β και Γ.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους. Τονίζουμε ότι δεν μπορείτε να επιστρέψετε μαγιό, κολάν, κορμάκια και σκουλαρίκια για λόγους υγιεινής αν έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Δ&Ρ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ ΕΠΕ περνούν από λεπτομερή έλεγχο.

Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων στις αποθήκες της Δ&Ρ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ ΕΠΕ βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δ&Ρ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ ΕΠΕ
Λεωφ. Κηφισιάς 116 ,
Αμπελόκηποι, Αττική
Τ.Κ. 11526 Τηλ. 210-6845768

Από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να αποφασίσετε αν θα το επιστρέψετε. Σε περίπτωση επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας ή ενός μέρους αυτής, παρακαλούμε επικοινωνηστε μαζι μας μεσω του CONTACT US η καλεστε μας στο 210-6996505.

Σας επισημαίνουμε ότι όταν μας επιστρέφετε ένα προϊόν πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό παραγγελίας, τον κωδικό του προϊόντος, καθώς και την επιθυμία σας για Αντικατάσταση, Αποζημίωση-Επιστροφή χρημάτων ή Πίστωση, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν και με ακρίβεια.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τη διεκπεραίωσή του.

Σημείωση: όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και με τα καρτελάκια πάνω σε αυτά. Σε περίπτωση που στον ποιοτικό μας έλεγχο διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν μη αναμενόμενο, η Εξυπηρέτηση Πελατών θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Η αποζημίωση-επιστροφή των χρημάτων της αξίας του προϊόντος δεν περιλαμβάνει το κόστος των μεταφορικών.

Σε περίπτωση που σας αποζημιώθηκε-επιστράφηκε λάθος ποσό, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών (info@fashion116.gr).

Σημείωση: Σας υπενθυμίζουμε ότι τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Όταν η Δ&Ρ ΛΙΑΚΩΤΙΤΗΣ ΕΠΕ παραλάβει το προϊόν που της επιστρέψατε, επεξεργάζεται το αίτημά σας για την αντικατάστασή του. Σε περίπτωση που δε μπορούμε ν’ αντικαταστήσουμε το προϊόν, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας επιστρέψουμε την αξία του προϊόντος. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με έναν από τους τρόπους που αναφέρθηκαν αναλυτικά στην ερώτηση 1.

Σημείωση: Στην περίπτωση αυτή, αν θέλετε να γίνει η επιστροφή της αξίας του προϊόντος που μας επιστρέψατε σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε θα χρειαστεί να μας καλέσετε στο 210-6996505

Σε περίπτωση που ζητήσατε να σας γίνει αποζημίωση-επιστροφή της αξίας του προϊόντος με έναν από τους τρόπους που αναφέρθηκαν αναλυτικά στην ερώτηση 1, αλλά εμείς σας κάναμε αντικατάσταση, παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών (info@fashion116.gr).

Φυσικά, μπορείτε να επιστρέψετε οποιαδήποτε αγορά έχετε κάνει απο το e-shop μας σε οποιοδήποτε από τα φυσικά μας καταστήματα έχοντας πάντα μαζί σας την απόδειξη αγοράς.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προιόν που παραλάβετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προιόν.
Βασική προυπόθεση για την επιστροφή του προιόντος είναι να βρίσκεταιστην αρχική του κατάσταση,στην αρχική του συσκευασία και να μην έχει επέλθει καμία φθορά σε αυτό.
Επίσης, να υπάρχει και η απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.
Οι αλλαγές γίνονται πάντα με βάση τις τρέχουσες τιμές
.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την έμπειρη ομάδα μας για την πραγματοποίηση νέας παραγγελίας. Επιστρέφετε το προϊόν με τη Γενική Ταχυδρομική με δικά μας έξοδα και μόλις παραλάβουμε το δέμα σας, αποστέλλεται η αλλαγή σας με την επιβάρυνση των 9€ (έξοδα 2ης αποστολής)

Επισκεφτείτε ένα απο τα καταστήματα της Γενικής Ταχυδρομικής της περιοχής σας ή καλέστε το πλησιέστερο κατάστημα να έρθει να παραλάβει το δέμα απο το χώρο σας.
Η λίστα με τα καταστήματα και τα τηλέφωνα βρίσκεται εδώ :
http://www.taxydromiki.com/office-network

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Μετά την παραλαβή του προιόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών απο την ημέρα παραλαβής του προιόντος.
Διευκρινίζεται οτι για να προχωρήσετε στην επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να επιβαρυνθείτε εσείς με το ποσό των 10€ τα οποία θα αφαιρούνται απο το αρχικό ποσό της αγοράς
Το προιόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές, εντός της αρχικής συσκευασίας του.
Επίσης, το προιόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται απο όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε κατά την παραλαβή του. (Απόδειξη-Τιμολόγιο)
Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλα τα προίοντα του fashion116.gr είναι 100% ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ. Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με τις επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες του κάθε οίκου και εταιρείας καθώς όλα μας τα προίοντα συνοδεύονται απο καρτελάκι γνησιότητας.